Welkom bij Tandartspraktijk IJburg in Amsterdam!

Tandartspraktijk IJburg in Amsterdam biedt verschillende tandheelkundige diensten aan onder één dak.

Met ons deskundige en vriendelijke team onderscheiden we ons door de persoonlijke aandacht die wij aan onze patiënten besteden. We nemen de tijd en we werken voor de langere termijn aan het behoud van jouw tanden en kiezen.

"Complete mondzorg en service met een glimlach.

Nieuwe patiënt

Ben je op zoek naar een tandarts in Amsterdam? Wij hebben plek voor nieuwe patiënten. Aanmelden kan via het aanmeldformulier, telefonisch of in de praktijk. We heten je graag welkom!

Inschrijven

Tandje

Persoonlijk & vertrouwd

Bij Tandartspraktijk IJburg in Amsterdam vinden we het erg belangrijk dat onze patiënten zich zoveel mogelijk op hun gemak voelen bij ons in de praktijk. Daarom besteden we aandacht aan iedere patiënt, ongeacht de aard van het tandartsbezoek. Daarnaast werken we met een speciaal programma om de mondgezondheid van kinderen te bevorderen.

Tandje

Kwaliteit

Bij het bieden van de beste mondzorg voor onze patiënten staat kwaliteit voorop. Om de kwaliteit in onze praktijken te waarborgen werken we met ervaren tandartsen en specialisten, kwalitatief goede apparatuur en volgen wij de richtlijnen van de KNMT.

Tandje

Vaste behandelaar

Bij ons krijg je een vaste tandarts, omdat we geloven in een langdurige zorgrelatie met elkaar. We bieden een luisterend oor in elke situatie en samen kijken we naar de beste oplossing. Van jong tot oud, van periodieke controle tot specialistische behandeling.

Behandelingen

Je kunt voor (vrijwel) alle tandheelkundige diensten bij ons terecht. Van algemene tandheelkunde, kindertandheelkunde en mondhygiëne tot kroon- en brugwerk, protheses, orthodontie en implantologie. Klik hier voor alle behandelingen.

Spaanstalige tandarts

Onze Spaanstalige tandarts mevrouw Y. Minoli-Cruz spreekt vloeiend Spaans en haar assistente spreekt zowel Spaans als Nederlands. Tandarts Minoli-Cruz is aanwezig op maandag, donderdag en zaterdag van 8:30-17:00 uur.

Orthodontie

Bij Tandartspraktijk IJburg kan je ook terecht voor orthodontische behandelingen, zoals aligners (doorzichtige beugels) van het merk Spark. Klik hier voor meer informatie.

Preventie

Preventie staat centraal in onze werkwijze, omdat mondgezondheid ook van invloed is op je algehele gezondheid. Daarnaast voorkom je met goede preventie mondproblemen op latere leeftijd, zoals gaatjes en tandvleesontstekingen.

Tandartspraktijk IJburg

Openingstijden:

 • maandag
  08:30 - 17:00
 • dinsdag
  08:30 - 17:00
 • woensdag
  08:30 - 17:00
 • donderdag
  08:30 - 17:00
 • vrijdag
  08:30 - 17:00
 • zaterdag
  08:30 - 17:00
 • zondag
  Gesloten

Extra berichtgeving openingstijden

Adres:

Tandartspraktijk IJburg
IJburglaan 1287
1087 GJ, Amsterdam

Contact:

Telefoon: 020-4166654
info@tandartspraktijkijburg.nl